Empowerment mastermind

Deze maand start de eerste empowerment mastermind groep. Een mastermind is een mentorgroep die bestaat uit professionals die elkaar adviseren, inspireren, ondersteunen en elkaar helpen om naar het volgende niveau te gaan. Als professional investeer je in jezelf voor slechts €444,- per kwartaal en het eerste kwartaal slechts €222,-.

Er is elke maand een mastermind sessie op een prachtlocatie in Nederland (Utrechtse Heuvelrug). Hierbij zullen we je elke maand helpen om jouw business en die van de mede masterminds in de markt te zetten en vormen we een heuse stok achter de deur om jezelf en elkaar accountable te houden. De mastermind groepen zijn onder andere bekend geworden door het boekwerk van Napoleon Hill, "Think and Grow Rich". We hanteren de principes van Bob Proctor.

Als professional krijg je bovendien een podium bij Creatorspace en faciliteren we jouw event speciaal voor jouw klantenkring (m.u.v. lunch en diner).

Naast co-creatie en elkaar inspireren en stimuleren is het tegelijk ook erg leuk om met gelijkgestemde ondernemers te sparren en samen te zijn. Binnen Creatorspace faciliteert Joost van Berckel als coach en verbinder en stelt hij zijn enorme netwerk beschikbaar.

Tijdens meetups en andere speciale bijeenkomsten krijg je eens per jaar de mogelijkheid om invulling te geven aan het programma. Bovendien kun je 1 introducee meenemen naar meetups en krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk.

Bovendien word je organisatie vermeld op de website inclusief link naar jouw website en is er een mogelijkheid om jouw programma aan te bieden in onze Huddle leeromgeving. Hierdoor kunnen de juiste mensen worden bereikt.

Per georganiseerde training/workshop/coachtraject (dus upsell) vanuit jouw organisatie die vermeld staat in de Huddle leeromgeving van Creatorspace wordt een "fee" berekend van 20% en de overige 80% van de verkopen zijn voor jou!


MASTERMIND PRINCIPES

Ik geef mezelf over aan de Master Mind omdat ik sterk ben en anderen om me heen heb om te helpen.

Ik geloof dat de gecombineerde intelligentie van de Master Mind een wijsheid creëert die de mijne ver te boven gaat.

Ik begrijp dat ik gemakkelijker positieve resultaten in mijn leven zal creëren als ik open sta om naar mezelf en mijn problemen en kansen te kijken vanuit het gezichtspunt van een ander.

Ik besluit mijn verlangen volledig in vertrouwen over te laten aan de Master Mind en ik sta open voor het accepteren van nieuwe mogelijkheden.

Ik vergeef mezelf voor fouten die ik heb gemaakt. Ik vergeef ook anderen die mij in het verleden pijn hebben gedaan, zodat ik met een schone lei de toekomst in kan gaan.

Ik vraag de Master Mind om te horen wat ik echt wil; mijn doelen, mijn dromen en mijn verlangens, en ik hoor mijn Master Mind-partners mij steunen in mijn vervulling.

Ik weet het, ontspan en accepteer; gelovend dat de werkende kracht van de Master Mind zal beantwoorden aan al mijn behoeften. Ik ben dankbaar dat ik weet dat dit zo is.


DATUMS (ONDER VOORBEHOUD):

14-07
18-08
22-09
20-10
18-11
22-12
19-01
23-02
23-03
20-04
25-05
22-06

KOM IN ACTIE

Als je voelt dat dit resoneert twijfel dan niet en kom in actie. Dit speciale instap aanbod is beperkt houdbaar. Voel wat je nodig hebt en vertrouw op jouw keuze. Tot binnenkort.

Nog maar 10 beschikbaar!

Empowerment mastermind