Ontwerp jouw 2022

Wat is hetgeen in jouw leven waar je helemaal blij van wordt, geld oplevert, bijdraagt aan een betere wereld en waar je ook nog eens heel goed in bent?

Met andere woorden, wat is jouw Ikigai zoals het genoemd wordt in het japans. In Japan leven veel mensen relatief langer en erg gelukkig doordat ze leven in harmonie met zichzelf. Wil je voor jezelf te weten komen wat jouw Ikigai is? Ontdek het samen met Joost van Berckel.

Workshop waarbij Joost samen met jou onderzoekt waar jouw krachten liggen en wat jouw zielsmissie is, en hoe je hier een inkomen mee kunt verdienen.

Je gaat aan de slag met jouw dromen en doelen op een geweldige locatie in het bos (Utrechtse Heuvelrug). Geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van jouw ikigai, jouw missie en doelen voor 2022.
Je ontwerpt jouw vision board (moodbord) met allerlei visuele teksten en plaatjes die je kunt knippen uit tijdschriften die we ter plaatse klaarleggen. Hierbij zijn een schaar, lijm en een schildersdoek bij de prijs inbegrepen. Jouw visionboard neem je natuurlijk na afloop mee naar huis.

Maximaal voor 8 personen te boeken.

Programma:

10:30 uur: Ontdekken en bespreken dromen, doelen en missie. Ontdek jouw Ikigai.
12:30 uur: Lunch (vegan / vega optioneel) en boswandeling
14:00 uur: Ontwerpen visionboard (moodboard)
16:00 uur: Afronding

Nog maar 15 beschikbaar!

Ontwerp jouw 2022